MENU

Gone - ROSÉ 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I thought that you'd remember, but it seems that you forgot
It’s hard for me to blame you when you were already lost
Oh, yeah
I'm tired of always waiting


Gone - ROSÉ 「Tekst」

I thought that you'd remember, but it seems that you forgot
It’s hard for me to blame you when you were already lost
Oh, yeah
I'm tired of always waiting
Oh, yeah, yeah
I see you changed your number, that's why you don’t get my calls
I gave you all of me, now you don't wanna be involved
Oh, yeah, yeah
I really gotta face it
Oh, yeah, yeah

[Pre-Chorus]
I just wanna be the one
But to you, we're already done
Tell me, why'd you have to hit and run me?
Now I'm all alone, cryin' ugly
You broke my heart just for fun
Took my love and just left me numb
Now it's eight in the morning
Hate in the morning (All because of you)

[Chorus]
Another story that's sad and true
I can feel the pain, can you?


You had to be the one to let me down
To colour me blue
Hate to see you with someone new
I’ll put a curse on her and you
Ain’t no looking back, now you're dead and gone
My love is gone too
[Post-Chorus]
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is gone
Now you’re dead and gone

[Verse 2]
All my love is gone and the hate has grown
Standing all alone and I'm searching for something
But I can't feel nothing
I pack my bags and go
This don't feel like home
Too much darkness for a rainbow, I feel so used
How am I supposed to live without you? I refuse, yeah

[Pre-Chorus]
I just wanna be the one
But to you, we’re already done


Tell me, why'd you have to hit and run me?
Now I'm all alone, cryin' ugly
You broke my heart just for fun
Took my love and just left me numb
Now it's eight in the morning
Hate in the morning (All because of you)
[Chorus]
Another story that's sad and true
I can feel the pain, can you?
You had to be the one to let me down
To colour me blue
Hate to see you with someone new
I'll put a curse on her and you
Ain't no looking back, now you're dead and gone
My love is gone too

[Post-Chorus]
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-one
All my love is gone
Now you're dead and gone


Gone - ROSÉ 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Mendova se ju do të mbani mend, por duket se keni harruar
Është e vështirë për mua për faj ju, kur ju jeni të humbur tashmë


Oh, po
Unë jam i lodhur e gjithmonë duke pritur
Oh, yeah, vërtet
Unë shoh se ju ndryshuar numrin tuaj, kjo është arsyeja pse ju nuk merrni thirrjet e mia
Unë ju dha të gjitha për mua, tani ju nuk duan të jenë të përfshira
Oh, yeah, vërtet
Unë me të vërtetë Gotta të përballen me atë
Oh, yeah, vërtet

[Para-Chorus]
Unë vetëm dua të jetë një
Por për ju, ne jemi duke bërë tashmë
Më tregoni, pra, why'd ju duhet të goditur dhe drejtuar mua?
Tani unë jam i vetmuar, Cryin 'shëmtuar
Ju theu zemrën time vetëm për argëtim
Mori dashurinë time dhe vetëm më la mpirë
Tani është tetë në mëngjes
Urrej në mëngjes (të gjitha për shkak të ju)

[Chorus]
Një tjetër histori që është e trishtuar dhe e vërtetë
Unë mund të ndjeni dhimbje, mund të ju?
Ju është dashur të jetë një për të më lejoni poshtë
Të ngjyra me blue
Urrej të shoh ty me dikë të ri


Unë do të vënë një mallkim mbi të dhe ju
A nuk ka shikuar prapa, tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur
dashuria ime është zhdukur shumë
[Post-Chorus]
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është zhdukur
Tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur

[Vargu 2]
Të gjitha dashuria ime është zhdukur dhe urrejtja është rritur
Duke qëndruar të gjithë vetëm dhe unë jam duke kërkuar për diçka
Por unë nuk mund të ndjehen asgjë
I paketë çanta e mia dhe të shkojnë
Kjo nuk do të ndjehen si në shtëpi
Shumë errësirë ​​për një ylber, ndjehem kaq i përdorur
Si jam unë duhet të jetoj pa ty? I refuzojnë, vërtet

[Para-Chorus]
Unë vetëm dua të jetë një
Por për ju, ne jemi duke bërë tashmë
Më tregoni, pra, why'd ju duhet të goditur dhe drejtuar mua?
Tani unë jam i vetmuar, Cryin 'shëmtuar
Ju theu zemrën time vetëm për argëtim


Mori dashurinë time dhe vetëm më la mpirë
Tani është tetë në mëngjes
Urrej në mëngjes (të gjitha për shkak të ju)
[Chorus]
Një tjetër histori që është e trishtuar dhe e vërtetë
Unë mund të ndjeni dhimbje, mund të ju?
Ju është dashur të jetë një për të më lejoni poshtë
Të ngjyra me blue
Urrej të shoh ty me dikë të ri
Unë do të vënë një mallkim mbi të dhe ju
A nuk ka shikuar prapa, tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur
dashuria ime është zhdukur shumë

[Post-Chorus]
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-një
Të gjitha dashuria ime është zhdukur
Tani ju jeni të vdekur dhe të zhdukur