MENU

TikTok: Leave The Door Open 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

🎶 Said baby, said baby, said baby What you doin'? (What you doin'?)
Where you at? (Where you at?) Oh, you got plans? (You got plans)
Don't say that (Shut your trap) I'm sippin' wine (Sip, sip) in a robe (Drip, drip)
I look too good (Look too good) To be alone (Woo, woo)


TikTok: Leave The Door Open 「Tekst」

🎶 Said baby, said baby, said baby What you doin'? (What you doin'?)
Where you at? (Where you at?) Oh, you got plans? (You got plans)
Don't say that (Shut your trap) I'm sippin' wine (Sip, sip) in a robe (Drip, drip)
I look too good (Look too good) To be alone (Woo, woo)
My house clean (House clean), my pool warm (Pool warm)
Just shaved, smooth like a newborn 🎶
Leave The Door Open - Silk Sonic & Bruno Mars - Lyrics[Intro: Bruno Mars]
Said baby, said baby, said baby

[Verse 1: Anderson .Paak & Bruno Mars]
What you doin'? (What you doin'?)
Where you at? (Where you at?)
Oh, you got plans? (You got plans)
Don't say that (Shut your trap)
I'm sippin' wine (Sip, sip) in a robe (Drip, drip)
I look too good (Look too good)
To be alone (Woo, woo)
My house clean (House clean), my pool warm (Pool warm)
Just shaved, smooth like a newborn


We should be dancin', romancin'
In the east wing and the west wing
Of this mansion, what's happenin'?

[Pre-Chorus: Bruno Mars]
I ain't playin' no games
Every word that I say is coming straight from my heart
So if you tryna lay in these arms

[Chorus: Bruno Mars]
I'ma leave the door open
(I'ma leave the door open)
I'ma leave the door open, girl
(I'ma leave the door open, hopin')
That you feel the way I feel
And you want me like I want you tonight, baby
Tell me that you're comin' through
[Verse 2: Anderson .Paak & Bruno Mars]
Ooh, you're so sweet (So sweet), so tight (So tight)
I won't bite (Ah-ah), unless you like (Unless you like)
If you smoke (What you smoke?), I got the haze (Purple haze)
And if you're hungry, girl, I got filets (Woo)
Ooh, baby, don't keep me waitin'
There's so much love we could be making (Shamone!)
I'm talking kissing, cuddling


Rose petals in the bathtub
Girl, let's jump in, it's bubblin'

[Pre-Chorus: Bruno Mars]
I ain't playin' no games
Every word that I say is coming straight from my heart
So if you're tryna lay in these arms (If you tryna lay in these arms)

[Chorus: Bruno Mars]
I'ma leave the door open
(I'ma leave the door open)
I'ma leave the door open, girl
(I'ma leave the door open, hopin')
That you feel the way I feel
And you want me like I want you tonight, baby
Tell me that you're comin' through (Come on, girl)

[Bridge: Bruno Mars & Anderson .Paak]
La-la-la-la-la-la-la (I need you, baby)
La-la-la-la-la-la-la (I gotta see you, baby)
La-la-la-la-la-la-la (Girl, I'm tryna give you this, ah)
[Chorus: Bruno Mars]
Hey, hey, I'ma leave my door open, baby
(I'ma leave the door open)
I'ma leave, I'ma leave my door open, girl


(I'ma leave the door open, hopin')
And I'm hopin', hopin'
That you feel the way I feel
And you want me like I want you tonight, baby
Tell me that you're comin' through (Woo!)

[Outro: Bruno Mars & Anderson .Paak]
La-la-la-la-la-la-la (Tell me)
Tell me that you're comin' through
(Woo-woo-woo-woo, woo-woo-woo, woo-woo-woo)
(Woo-woo-woo-woo, woo-woo-woo, woo-woo)
La-la-la-la-la-la-la (La-la-la-la-la)
Tell me that you're comin' through
Girl, I'm here just waiting for you (Oh!)
Come on over, I'll adore you (I gotta know!)
La-la-la-la-la-la-la (I'm waiting, waiting, waiting)
Tell me that you're comin' through (For you)
Girl, I'm here just waiting for you
Come on over, I'll adore you
La-la-la-la-la-la-la


TikTok: Leave The Door Open 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


fëmija ka thënë, ka thënë baby, tha fëmijë
Cfare po ben'? (Cfare po ben'?)
Ku ju në? (Ku ju në të?)
Oh, keni plane? (Ju mori planet)


A nuk thonë se (Shut kurth tuaj)
Jam sippin 'vera (Sip, SIP) në një mantel (Drip, pikoj)
Unë shoh shumë e mirë (duket shumë e mirë)
Të jetë vetëm (Woo, woo)
My pastër Shtëpia (House pastër), pishinë të ngrohtë im (Pool ngrohtë)
Vetëm rruhet, të qetë si një porsalindur
Ne duhet të jenë të Dancin ', romancin'
Në krahun lindor dhe krahut perëndimor
Nga kjo rezidencë, çfarë po Happenin '?

[Para-kor: Bruno Mars]
Nuk është playin 'nuk ka lojra
Çdo fjalë që unë them po vjen direkt nga zemra ime
Pra, nëse ju tryna vë në këto krahë

[Chorus: Bruno Mars]
Unë jam lënë të hapur dyer
(Unë jam lënë të hapur dyer)
Unë jam lënë derën hapur, vajzë
(Unë jam lënë Dera e Hapur, hopin ')
Që ju të ndiheni mënyrë unë ndjehen
Dhe ju doni mua si unë dua të ju sonte, baby
Më thuaj që ju Comin jeni 'përmes
[Vargu 2: Anderson .Paak & Bruno Mars]
Ooh, ju jeni aq e ëmbël (aq e ëmbël), në mënyrë të shtrënguar (aq i ngushtë)


Unë nuk do t'i kafshojë (Ah-ah), nëse nuk ju pëlqen (nëse nuk ju pëlqen)
Nëse pini duhan (Çka pini duhan?), Kam marrë imponoj (haze Purple)
Dhe në qoftë se ju jeni të uritur, vajzë, kam marrë filets (Woo)
Ooh, baby, nuk i mbajnë më waitin '
Ka aq shumë dashuri që ne mund të jetë duke e bërë (Shamone!)
Unë jam duke folur kissing, cuddling
Rose petals në vaskë
Girl, le të hidhen në, është e Bubblin '

[Para-kor: Bruno Mars]
Nuk është playin 'nuk ka lojra
Çdo fjalë që unë them po vjen direkt nga zemra ime
Pra, nëse ju jeni tryna vë në këto krahë (Në qoftë se ju tryna vë në këto krahë)

[Chorus: Bruno Mars]
Unë jam lënë të hapur dyer
(Unë jam lënë të hapur dyer)
Unë jam lënë derën hapur, vajzë
(Unë jam lënë Dera e Hapur, hopin ')
Që ju të ndiheni mënyrë unë ndjehen
Dhe ju doni mua si unë dua të ju sonte, baby
Më tregoni se ju jeni Comin 'përmes (Come on, vajzë)

[Bridge: Bruno Mars dhe Anderson .Paak]
La-la-la-la-la-la-la (kam nevojë për ty, baby)


La-la-la-la-la-la-la (I Gotta të shoh ty, baby)
La-la-la-la-la-la-la (Vajzë, unë jam tryna ju jap këtë, ah)
[Chorus: Bruno Mars]
Hej, hej, Unë jam lënë derën hapur time, fëmijën
(Unë jam lënë të hapur dyer)
Pushimi Unë jam, Unë jam lënë derën hapur tim, vajzë
(Unë jam lënë Dera e Hapur, hopin ')
Dhe unë jam hopin ", hopin '
Që ju të ndiheni mënyrë unë ndjehen
Dhe ju doni mua si unë dua të ju sonte, baby
Më thuaj që ju Comin jeni 'përmes (Woo!)

[Outro: Bruno Mars & Anderson .Paak]
La-la-la-la-la-la-la (trego)
Më thuaj që ju Comin jeni 'përmes
(Woo-woo-woo-woo, woo-woo-woo, woo-woo-woo)
(Woo-woo-woo-woo, woo-woo-woo, woo-woo)
La-la-la-la-la-la-la (La-la-la-la-la)
Më thuaj që ju Comin jeni 'përmes
Vajzë, unë jam këtu vetëm duke pritur për ju (Oh!)
Ejani në më shumë, unë do të adhuroj ju (I Gotta di!)
La-la-la-la-la-la-la (Unë jam duke pritur, duke pritur, duke pritur)
Më thuaj që je Comin 'përmes (për ju)
Vajzë, unë jam këtu vetëm duke pritur për ju
Ejani në më shumë, unë do të adhuroj


La-la-la-la-la-la-la